- Chłodnik
- Zupa z jabłek na słono
- Panierowane serki pleśniowe
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Letni sorbet
- Makaron rozmaitości
- Kurczak z ananasem
- Pizze - miniaturki
- Ziemniak w kropki
- Sałatka z cukini
- Przecier z cukinii
- Dal z soczewicy
- Leśny przysmak na kolację
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Placuszki z tuńczyka
- Pizza hawajska
- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Deser owocowy
- Kruche plastry cytrusów
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Szpinakowe pesto
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Placuszki jabłkowe
- Surówka z marchwi i jabłka
- Śliwkowy omlet
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Łagodne chili
- Wołowina z fasolką szparagową
- Omlet po włosku (frittata)
- Topione pomidory
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Bruschetta na kilka sposobów
- Faszerowane kurze piersi
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Koktajl owocowy na lodach
- Kurczak w curry
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Pieczone pierożki z serem
- Sałatka owocowa
- Lekka rybna
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Ryżowa szarlotka
- Sałatka z malin i arbuza
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Pulpety rybne
- Ciasto-legumina z owocami
- Kotleciki z soji
- Spaghetti z pulpetami
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Zapiekanka z mięsa i ziemniaków
- Zupa ''jak miodek''
- Racuchy drożdżowe