- Mięso duszone po turecku
- Złocisty nektar
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Croque monsieur i croque madame
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Pierogi z jagodami
- Legumina cytrynowa
- Bezglutenowe ciasteczka
- Łagodny hummus
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Makaron z pomidorami
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Zupa pieczarkowa
- Piernik
- Masa czekoladowa - ganache
- Zimowy salad bar
- Lody (bez mleka)
- Tęczowy sorbet
- Pomidorowa trochę inna
- Niesłodka zupa z dyni
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Cukinie z daleka
- Zupa z marchwi
- Dipy jogurtowe
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Zupa z jabłek na słono
- Zupa krem z marchwi
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Sałatka warzywna w marynacie
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Placuszki-kaczuszki
- Biurowa kartoflanka
- Owoce w czekoladzie
- Słodkie kaszotto
- Amerykańska szarlotka
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Przecier z cukinii
- Panierowane serki pleśniowe
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Jeż
- Ciasto bezowe z kremem
- Cudowna cukinia
- Fasola z miodem i cytryną
- Chleb bezglutenowy
- Galaretka owocowa z pianką (bez mleka)
- Naleśniki z jagodami
- Zielona zupa
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Truskawki w czekoladzie
- Tarta z pianą owocową
- Kisiel z malinami
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Kapusta pekińska z patelni
- Jogurt własnej roboty
- Keks biszkoptowy