- Faszerowana cukinia
- Pączki z białego sera
- Schab z rodzynkami
- Zupa-krem z marchwi
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Bułeczki z kapustą
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Croque monsieur i croque madame
- Ryba w sezamie
- Pomidorowa trochę inna
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Racuchy z kurczakiem
- Ziemniaki po węgiersku
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Faszerowane papryki
- Domowy kisiel wiśniowy
- Krupnik
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Sorbet owocowy
- Przysmak serowy
- Lody owocowe
- Kluski serowe z rodzynkami
- Kruche wiatraczki
- Kisiel żurawinowy
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Brzoskwinowe oczko
- Sałatka mięsna z morelami
- Zupa ogórkowa
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Ziemniaki faszerowane
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Sos wiśniowy do owoców
- Karmelowe wafelki
- Sałatka grecka III
- Amerykańska szarlotka
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Zupa z jabłek na słono
- Kruche ciasteczka
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Wycinanki z sera
- Chleb bezglutenowy
- Ryba z porami i marchewką
- Rulonik z serem
- Deser gruszkowy
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko
- Sos prowansalski aioli
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Jabłkowy kurczak
- Surówka z marchwi
- Zupa krem z dyni
- Keks biszkoptowy
- Cytrynowe ciasteczka
- Pasta z kurczaka
- Makaron z serem i warzywami
- Kartoflana zapiekanka