- Mak z łamańcami
- Masa czekoladowa - ganache
- Ciastka kokosowe
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Makaron z serem
- Sałatka szpinakowa
- Ziemniaki po niemiecku
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Babeczki z musem owocowym
- Murzynek Jaś
- Kolorowy ryż
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Krem z kalafiora
- Pasta z bakłażanów
- Tort (bez glutenu)
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Placuszki rybne orientalne
- Dynia z piekarnika
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Sałatka z grilla
- Bułki maślane
- Kartoflanka przecierana
- Zapiekanka twarożkowa na słodko
- Leniwe bez białego sera
- Zupa z dyni na mleku
- Babeczki z szynką i serem
- Lekka rybna
- Pizza (bez glutenu)
- Bułeczki serowe
- Kotleciki z soji
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Ryba po azjatycku
- Kolorowe gnocchi
- Deser biało czerwony
- Jajka z szynką w majonezie
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Grzanki III
- Makaron w sosie Mornay
- Szparagi w cieście
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Sos majonezowy
- Racuszki
- Puree ziemniaczane
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Szarlotka miękka
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Zupa krem z cukinii
- Pyzy
- Zupa krem z grzankami
- Tarta z żurawinami
- Pulpeciki pod beszamelem
- Masło czosnkowe
- Mrożone owoce na patyku
- Spaghetti z pulpetami
- Sałatka łakomczucha
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Wołowina z fasolką szparagową