Potrawy , które możesz zasmakować
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Kolorowe kulki
- Łagodny hummus
- Sok jabłkowy
- Ryba w sezamie
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Tort czekoladowy
- Wigilijny kompot
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Rizotto z tuńczykiem
- Rolady z kurzych piersi
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Zupa ogórkowa
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Chleb kukurydziany
- Ciasto (bez mleka)
- Makaron z warzywami
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Lody twarożkowe
- Fasola z miodem i cytryną
- Sałatka z arbuza i fety
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Ziemniaki po węgiersku
- Polski sos wielkanocny
- Pasta z kurczaka
- Bezy (bez mleka)
- Surówka zimowa
- Fritata - warzywa w jajku
- Tarta prawie Tatin
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Spatzle
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Kisiel z malinami
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Surówka z dyni
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Zupa krem z grzankami
- Cukinia z wody
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Gjuwecz po słowiańsku
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Kurze zawiniątka
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Placuszki rybne orientalne
- Halibut pod parmezanem
- Ciasto bezowe z kremem
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Mazurek cytrynowy III
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Ciasto drożdżowe Basi, mojej teściowej
- Migdały w karmelu
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Lody bananowo - czekoladowe
- Zapiekanka brokułowa
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli