- Włoski chleb ziołowy
- Ciasto z jagodami ucierane
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Szparagi w cieście
- Zupa jabłkowa
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Bakłażany duszone
- Nektarynkowy krem
- Zupa nic (bez glutenu)
- Tort (bez glutenu)
- Sałatka z malin i arbuza
- Bakłażanowe kotlety
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Krem z pogniecionych truskawek
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Kulki mięsne po szwedzku
- Budyniowa zupa malinowa
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Surówka z cykorii i natki
- Puchate pyzy
- Nadziewany kabaczek
- Biszkopt z owocami
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Cukinia faszerowana serem
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Puree ziemniaczane
- Wigilijna zupa migdałowa
- Makaron z sosem szpinakowym
- Lody z jogurtu
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Ciasto jogurtowe
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Szpinak z baraniną
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Surówka z marchewki
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Gjuwecz po słowiańsku
- Lody jagodowe z miętą
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Różowa kaszka
- Zupa z dyni
- Omlet po włosku (frittata)
- Schab winny
- Warzywa smażone w cieście
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Kulki serowo-orzechowe
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Ciasto-legumina z owocami
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym