- Czekoladowe chrupki
- Duszona ryba z warzywami
- Kruche wiatraczki
- Placuszki rybne orientalne
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Lane kluski
- Zupa z dyni
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Mleczne wafelki
- Makaron z sosem szpinakowym
- Puree ziemniaczane
- Ciastka kokosowe
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Zielony twarożek
- Kurczak z jabłkiem
- Grzybek śmietanowy
- Zimowy salad bar
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Pasta z awokado
- Tort czekoladowy
- Lody z jogurtu
- Kruche ciasteczka
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Pieguski
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Przecier z manną
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Pasta z bakłażana
- Tartinki
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Makaron w sosie Mornay
- Jeż
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Ciasto bananowe
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Puree z bakłażana
- Masa czekoladowa - ganache
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Chleb ziołowy
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Szparagi z jajkami mimoza
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Ryba z cukinią
- Proste ciasto na kruchy spód
- Uszka
- Bakłażany duszone
- Pizza (bez glutenu)
- Pomidorowy koktajl
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Brzoskwinie na ostro
- Sałatka z malin i arbuza
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Puszysty mus wieloowocowy