- Ziemniaki po niemiecku
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Jabłkowy kurczak
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Masa czekoladowa
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Chłodnik z pomidorów
- Rogaliki z powidłami
- Mrożone owoce na patyku
- Omlet arabski
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Masło czosnkowe
- Kompot z suszu
- Placek gruszkowy
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Kurczak z czereśniami
- Krem z cukinii
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Barszcz czerwony
- Kulki rybne po norwesku
- Surówka z cykorii i natki
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Pączki z białego sera
- Leczo ze śliwkami
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Ciasto z jagodami ucierane
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Kolorowe kulki
- Zupa z zielonego groszku
- Biszkopt z owocami
- Układanka warzywno-owocowa
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Zapiekanki z bagietki
- Cukinia faszerowana serem
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Zupa krem z kalafiorów
- Omlet z cukinią i papryką
- Faszerowane kurze piersi
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Krem jabłkowy
- Sałatka owocowa
- Puree ziemniaczane
- Przecier z manną
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Tarta ze szpinakiem
- Lody owocowe
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Faszerowane papryki
- Szaszłyki z łososia