- Dal z soczewicy
- Wołowina z fasolką szparagową
- Koktajl owocowy na lodach
- Ryba z cukinią
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Ryba cytrynowa
- Omlet po francusku
- Bakłażany duszone
- Zimowy kurczak
- Amerykańska szarlotka
- Śliwkowy omlet
- Ślimaki daktylowe
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Wiśniowa legumina
- Domowe pesto uproszczone
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Faszerowane papryki
- Ryż z truskawkami
- Rulonik z serem
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Tarta cebulowa II
- Włoska zupa jarzynowa
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Polski sos wielkanocny
- Kisiel owocowy
- Gołąbki po grecku
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Zupa krem z cukinii
- Kluski serowe z rodzynkami
- Cukinia z mięsem mielonym
- Cukiniowe ciasto
- Sałatka z cykorii i owoców
- Ogórki faszerowane
- Surówka z selera z owocami
- Deser gruszkowy
- Zapiekanka z pomidorami
- Gnocchi dyniowe
- Pizza hawajska
- Puree z marchwi
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Kluski z kaszy manny
- Masa czekoladowa - ganache
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Bananowe frytki
- Suszone pomidory
- Kluski kładzione z jabłkami
- Łosoś znad zatoki
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Flaczki z kurczaka
- Chrupki Krzysia
- Kompot z suszu
- Deser brzoskwiniowy