- Ciasto (bez mleka)
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Zupa krem z marchwi
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Mazurek cytrynowy III
- Racuszki
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Zupa z soczewicy
- Ciasto do pizzy: kruche
- Batoniki orkiszowe
- Kruszonka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Chleb (bez glutenu)
- Deser z rabarbarem
- Kisiel z jabłkiem
- Karp w szarym sosie
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sałatka mięsna z morelami
- Koktajl owocowy na lodach
- Cukinia z mięsem mielonym
- Bułki maślane
- Sałatka warzywna w marynacie
- Napój różany
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Surówka z czerwonej kapusty
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Zupa cytrynowa
- Szparagi w cieście
- Felafelki
- Brzoskwiniowa pianka
- Grzanki parmezanowe
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Zawijaski z chleba tostowego
- Babeczki z szynką i serem
- Placuszki serowe
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Smażone banany
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Pasta z kurczaka
- Zupa-krem z kukurydzy
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Terrine z białego sera
- Tarta prawie Tatin
- Pyzy
- Tarta cebulowa II
- Ciasto marchwiowe
- Kartoflanka przecierana
- Ciasto na ptysie
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Puchatkowe ciasteczka
- Halibut pod parmezanem
- Lody bananowe (bez mleka)
- Ciastka kokosowe