- Sałatka z drobiem i morelami
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Placki (bez mleka, jajek)
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Tarta cebulowa II
- Ryż z jajkami na parze
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Bułka orzechowa
- Kisiel z jabłkiem
- Chleb ziołowy
- Baranina duszona po turecku
- Wołowina w sosie
- Bułeczki z kapustą
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Flaczki z kurczaka
- Chrupiące babeczki
- Pomidory nadziewane ryżem
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Sajgonki (bez glutenu)
- Chrupiący serek z gruszką
- Lody dla młodych
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Sałatka warzywna w marynacie
- Ziemniaki po hiszpańsku
- Jagodzianki
- Pizza z owocami
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Szpinak z baraniną
- Pierogi kresowe
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Placki z cukinii
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Jabłkowy kurczak
- Młode warzywa z pieca
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Szpinak zapiekany z serem
- Placuszki drożdżowe
- Kulki mięsne po szwedzku
- Biszkopciki domowe
- Surówka z czerwonej kapusty
- Omlet po francusku
- Lane kluski
- Delikatny i puszysty sernik
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Cannelloni ze szpinakiem
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Kisiel malinowy
- Francuskie kiełbaski serowe
- Bułeczki serowe
- Pyzy
- Jabłka w cieście
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Racuszki
- Omlet po polsku