Potrawy , które możesz zasmakować
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: przystawka
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Sernik tradycyjny
- Rogaliki z powidłami
- Sałatka łakomczucha
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Zupa krem z zielonego groszku
- Koktajl mleczno-owocowy
- Keks biszkoptowy
- Pizze - miniaturki
- Polski sos wielkanocny
- Barszcz ukraiński
- Kruchy placek ze śliwkami
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Cytrynowe masło
- Sałatka dziadka Julka
- Tartinki
- Kapuśniak i ogórkowa
- Kotlety mielone (bez jajek)
- Sos wiśniowy do owoców
- Łagodne chili
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Ślimaki daktylowe
- Budyń z żółtkiem
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Murzynek
- Mięso duszone po turecku
- Dipy jogurtowe
- Racuszki najłatwiejsze
- Placuszki z twarogu
- Galaretki
- Zupa krem z kalafiorów
- Surówka zimowa
- Papryka nadziewana twarogiem
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Kurczak z jabłkiem
- Deser z rabarbarem
- Krem jarzynowy z indykiem
- Biały chłodnik
- Sos pomidorowo-warzywny
- Truskawki w czekoladzie
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Sernik czekoladowy
- Chleb kukurydziany
- Filet z indyka w soku owocowym
- Placuszki cukiniowe
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Zrazy z kury
- Chleb pita
- Ogórki faszerowane
- Deser biało czerwony
- Łagodny hummus
- Macaroni & cheese
- Chrupiący serek z gruszką
- Ziemniaki po bułgarsku
- Sałatka
- Sałatka arabska tabuleh
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Ciastka orzechowe
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe