- Sos różowy
- Bakłażany duszone
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Domowy kisiel wiśniowy
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Sos wiśniowy do owoców
- Chleb pita
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Pieczeń barania po angielsku
- Batoniki orkiszowe
- Owocowa legumina
- Owocowe zabawki
- Krem jabłkowy
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Oliwki po swojemu
- Owsiane chrupki
- Koktajl wiśniowy
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Pierwsze mięsko
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Surówka z mieszanych warzyw
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Puree z truskawek i kiwi
- Dip fasolowy
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Marchewka z brukselką
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Żółta pasta
- Trufle z herbatników
- Placki z jabłkami
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Grecki gulasz z drobiu
- Zupa krem z marchwi
- Zupa z pulpetami
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Zimny pomidor
- Zapiekanki z bagietki
- Mus truskawkowy II
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Pierogi z owocami
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Ciasto jogurtowe
- Sałatka z grilla
- Sałatka z kwiatami
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Sałatka grecka III
- Puree ziemniaczane
- Pączki z białego sera
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Cytrynowe ciasteczka
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Zupa-krem z marchwi
- Lody na patyczkach