- Masło czosnkowe
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Owoce pasteryzowane
- Kisiel malinowy
- Zupa francuska
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Jajka mimoza
- Kawior z bakłażana
- Ciasto do pizzy: kruche
- Przecier z manną
- Zupa jabłkowa z curry
- Sałatka łakomczucha
- Galaretka z soku z porzeczek
- Chłodnik pomidorowy
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Mrożone owoce
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Fasola z miodem i cytryną
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Sajgonki (bez glutenu)
- Koktajl z mango
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Ciasto z jagodami kruche
- Mrożone owoce na patyku
- Kluski serowe z rodzynkami
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Mus truskawkowy II
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Kolorowa jajecznica
- Koktajl malinowy
- Pianka bananowa
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Kapuśniak
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Chrupiący serek z gruszką
- Kulki serowo-orzechowe
- Botwina
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Przecier jabłkowy
- Ryba po grecku
- Rogaliki
- Jajka faszerowane
- Zapiekane kanapki liliputa
- Bananowa manna
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Torcik z galaretką
- Drób z porzeczkami
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Ciasto z owocami
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Sałatka z truskawek i mięty
- Powidła śliwkowe
- Surówka z kapusty pekińskiej