- Mozzarella w karecie
- Słodka bułka marchewkowa
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Koktajl z melona
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Puree z truskawek i kiwi
- Placuszki drożdżowe
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Kurczak z jabłkiem
- Fasola z miodem i cytryną
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Deser z kaszy jaglanej
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Surówka z marchewki
- Kompot z rumiankiem
- Sezamki
- Bakłażanowe kotlety
- Budyniowa zupa malinowa
- Batony orzechowo-kokosowe
- Zrazy z kury
- Babka drożdżowa III
- Guacamole
- Mrożone bezy z malinami
- Szpinakowa zapiekanka
- Układanka warzywno-owocowa
- Krem z pogniecionych truskawek
- Powidła śliwkowe
- Kartoflanka przecieranka
- Jabłka z aronią
- Kruche pierniczki
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Tarta ze szpinakiem
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Kotlety mielone dla dzieci
- Migdały w karmelu
- Krem bananowy
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Zapiekanka twarożkowa na słodko
- Trufle z herbatników
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Croque monsieur i croque madame
- Brokuły zapiekane w sosie serowym
- Mielonka z dodatkami
- Jajka mimoza
- Muffiny jagodowe
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Zupa ogórkowa
- Mazurek daktylowy
- Puchate pyzy
- Kulki mięsne po szwedzku