- Tarta jabłkowa II
- Lody bananowo - czekoladowe
- Kurczak z czereśniami
- Masło czosnkowe
- Owoce ze słoika
- Bułki maślane
- Surówka z marchwi i jabłka
- Czipsy
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Jabłka z aronią
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Krem z kalafiora
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Makaron z brokułami
- Schab ze śliwkami
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Słodka bułka marchewkowa
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Ogórki faszerowane
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Mrożony jogurt jagodowy
- Zimowy kurczak
- Racuszki gryczane
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Eskalopek z pomidorem
- Biszkopciki domowe
- Halibut pod parmezanem
- Krupnik
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Sorbet brzoskwiniowy
- Domowe pesto uproszczone
- Zupa kalafiorowa z curry
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Ryba w sosie warzywnym
- Kruche ciasto z masą makową
- Zupa-krem z marchwi
- Babeczki z musem owocowym
- Brzoskwinowe oczko
- Kurze zawiniątka
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Pizza (bez mleka)
- Jogurt własnej roboty
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Sernik dziecinnie prosty
- Sernik czekoladowy
- Kawior z bakłażana
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Kolorowy ryż
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Bułeczki serowe
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Placuszki z tuńczyka
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Ciasto na ptysie
- Jabłka w cieście
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Kruche ciasteczka
- Pulpety
- Łazanki zapiekane z owocami