- Naleśniki (bez glutenu)
- Owoce ze słoika
- Faszerowane kurze piersi
- Pasta z bakłażanów
- Łosoś znad zatoki
- Eskalopek z pomidorem
- Chleb alpejski z orzechami
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Deser z rabarbarem
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Omlet po francusku
- Kurczak w migdałach
- Owocowe zabawki
- Pierogi leniwe
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Szwedzkie ciasteczka świąteczne
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Lody z jogurtu
- Żółta pasta
- Ciasto marchwiowe z figami
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Mięso duszone po turecku
- Bułki maślane
- Szparagi pod beszamelem
- Pieczeń cielęca
- Surówka z czerwonej kapusty
- Dynia z piekarnika
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Gjuwecz po słowiańsku
- Baranina duszona po turecku
- Bitki panierowane z wariacjami
- Kurczak z jabłkiem
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Lody owocowe
- Błyskawiczny chłodnik
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Lody jagodowe z miętą
- Dal z soczewicy
- Tartaletki z porami
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Mrożony jogurt jagodowy
- Jajka panierowane
- Grzanki III
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Pulpety z ryżem
- Zupa krem z mrożonych brokułów
- Budyń z żółtkiem
- Uszka
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Cukinia z wody
- Wołowina z fasolką szparagową
- Bakłażany z makaronem
- Kruche ciasteczka
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Sos wiśniowy do owoców
- Kruche ciasto z masą makową
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Cielęcina z dynią i soczewicą