- Zupa pieczarkowa
- Zdrowy bigos
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Kompot z suszu
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ciasto marchwiowe
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Kisiel owocowy
- Zupa owocowa
- Kolorowa jajecznica
- Wytrawne kruche ciasto
- Galaretka owocowa z pianką (bez mleka)
- Schab pieczony po galicyjsku
- Batony orzechowo-kokosowe
- Jeż z awokado
- Zupa kukurydziana
- Sałatka owocowa
- Uszka
- Ryba w sosie warzywnym
- Mielonka z dodatkami
- Mielona wołowina po chińsku
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Frittata z warzywami
- Zupa kalafiorowa z curry
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Sałatka z truskawek i mięty
- Ziemniaki po niemiecku
- Sernik tradycyjny
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Pieczone kartofle
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Niesłodka zupa z dyni
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Racuszki
- Włoska zupa jarzynowa
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Spaghetti z sosem pesto
- Baranina duszona po turecku
- Mrożone bezy z malinami
- Flaczki z kurczaka
- Faszerowane kurze piersi
- Omlet arabski
- Sałatka z drobiem i morelami
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Ciasto z owocami
- Placuszki cukiniowe
- Mrożony jogurt jagodowy
- Makaron z brokułami
- Krupnik
- Szarlotka biszkoptowa
- Sernik na zimno
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Panierowane serki pleśniowe
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Zupa krem z dyni
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*