- Kluski serowe z rodzynkami
- Kapuśniak i ogórkowa
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Racuchy z kurczakiem
- Babeczki z musem owocowym
- Halibut pod parmezanem
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Barszcz postny
- Owocowy indyk
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Biszkopt (bez glutenu)
- Zupa selerowa
- Zupa krem z dyni
- Ciasteczka migdałowe
- Zupa z dyni
- Cygański kociołek
- Gołąbki z winogronowych liści
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Ryba z cukinią
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Kartoflanka przecieranka
- Cukinia z wody
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Kostka z kaszki manny
- Legumina cytrynowa
- Zupa migdałowa
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Kotleciki z tuńczyka
- Karmelowe wafelki
- Grzybek śmietanowy
- Babka drożdżowa III
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Pasztet z łososia
- Ciasto z dynią
- Surówka zimowa
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Budyń z żółtkiem
- Ziemniaki po niemiecku
- Zupa gulaszowa
- Pomidorowa z bazylią
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Surówka z żurawiną
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Bezy (bez mleka)
- Placuszki z cukinii
- Faszerowana cukinia
- Jeż
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Rulonik z warzywami
- Szpinakowe pesto
- Baba wielkanocna z szafranem
- Zupa ogórkowa
- Zupa szpinakowa
- Chrupki Krzysia
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Ryba w sosie warzywnym
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Przecier owocowy