- Sos majonezowy
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Chleb (bez glutenu)
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Żółta pasta
- Ciasto z jabłkami
- Tarta z żurawinami
- Spaghetti z sosem pesto
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Kapusta pekińska z patelni
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Bułgarski chłodnik
- Chrupiące kaczuszki
- Bananowa manna
- Kruche plastry cytrusów
- Rulonik z szynki
- Surówka z cykorii
- Kruche ciasto
- Puchate pyzy
- Pyzy
- Sezamki
- Omlet arabski
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Indyk w galarecie
- Jeż z awokado
- Rogaliki
- Placek z cukinii
- Kolorowa jajecznica
- Zupa szpinakowa
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Jajka faszerowane
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Brokuły zapiekane w sosie serowym
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Pulpeciki pod beszamelem
- Ciasto z dynią
- Zupa z cukinii
- Ryba po grecku II
- Banany z szynką
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Pasta - jajo i basta
- Sezamowa marchew
- Babeczki z musem owocowym
- Figowe rogaliki
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Spaghetti
- Owocowa legumina
- Cannelloni ze szpinakiem
- Placuszki jabłkowe
- Przecier z cukinii
- Tarta jabłkowa II
- Pomidory nadziewane ryżem
- Makaron z sosem bez gotowania
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Biszkopt
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Zupa z soczewicy do termosu
- Krem z pogniecionych truskawek