- Tarta ze szpinakiem
- Sos winegret
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Zapiekanka twarożkowa na słodko
- Spaghetti z bobem
- Pasta z łososia
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Kisiel żurawinowy
- Zupa z dyni na słono
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Żółta pasta
- Tarta szpinakowa
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Kostka z kaszki manny
- Sałatka z bakłażanów
- Ryba po grecku II
- Koktajl wiśniowy
- Makaron z warzywami
- Sernik dziecinnie prosty
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Barszcz ukraiński
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Daktylowe roladki
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Różowy koktail truskawkowy
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Chleb ziołowy
- Sałatka z drobiem i morelami
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Deser z kaszy jaglanej
- Placuszki-kaczuszki
- Wyraziste tofu
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Lekka rybna
- Pascha
- Zielony twarożek
- Budyń (bez mleka)
- Guacamole
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Sezamki
- Surówka z cykorii
- Makaron z sosem szpinakowym
- Deser owocowy
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Surówka z marchwi
- Panierowane serki pleśniowe
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Mleczne wafelki
- Zupa z dyni
- Leniwe bez białego sera
- Białe leczo
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Pulpety rybno-ziemniaczane