- Zupa nic
- Brzoskwinie na ostro
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Szarlotka miękka
- Wiśniowa legumina
- Sos koperkowy
- Kartoflanka przecieranka
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Domowy budyń
- Topione pomidory
- Szpinak zapiekany z serem
- Ciasto czekoladowe
- Szaszłyki z łososia
- Sos wiśniowy do owoców
- Mielona wołowina po chińsku
- Schab z rodzynkami
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Wołowina z fasolką szparagową
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Pizza z owocami
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Risotto z łososiem
- Sałatka litwacka
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Placek z owocami (bez mleka)
- Faszerowana cukinia
- Kurczak w soku winogronowym
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Pasta - jajo i basta
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Galaretki
- Tarta szpinakowa
- Makaron z sosem bez gotowania
- Zupa z soczewicy
- Marchewka z brukselką
- Sałatka z grilla
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Sos pomidorowo-warzywny
- Powidła śliwkowe
- Sernik czekoladowy
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Torcik z galaretką
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Mazurek daktylowy
- Mleczne wafelki
- Owocowa legumina
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Makaron z brokułami
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Cytrynowy biszkopt
- Łagodny hummus
- Delikatny i puszysty sernik
- Tarta cebulowa II
- Rozmaitości na parze