- Ziemniaki po węgiersku
- Zupa z cukinii
- Pasta z awokado
- Zrazy z pieca
- Sernik (bez glutenu)
- Potrawka z kurczaka z warzywami w sosie pomarańczowym z curry
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Zupa krem z dyni
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Gołąbki po grecku
- Jabłka w cieście
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Przecier z cukinii
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Puree z bakłażana
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Delikatny sernik
- Koktajl jabłkowy
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Rizotto z tuńczykiem
- Racuszki z dyni
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Omlet z cukinią i papryką
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Surówka z dyni
- Sos majonezowy
- Rogaliki
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Rolada serowa
- Śliwki z figą i melisą
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Sorbet porzeczkowy
- Krupnik
- Czipsy
- Bitki panierowane z wariacjami
- Zawijaski z chleba tostowego
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Grzanki z pieczoną fetą
- Zupa z soczewicy
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Kolorowe kulki
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Gnocchi dyniowe
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Zupa szpinakowa
- Placuszki jabłkowe
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Sałatka z rukoli
- Jeż z awokado
- Zielony twarożek
- Zupa z kabaczków