- Trufle czekoladowe
- Jajka faszerowane
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Niezły pasztet z fasoli
- Sos wiśniowy do owoców
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Wołowina z fasolką szparagową
- Rulonik z serem
- Krupnik
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Sajgonki (bez glutenu)
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Wyraziste tofu
- Sorbet arbuzowy
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Ryba po grecku
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Zupa jabłkowa
- Grecka zapiekanka warzywna
- Słodkie kaszotto
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Słoneczna sałatka
- Pizza hawajska
- Leśny przysmak na kolację
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Zupa z jabłek na słono
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Pieczone pierożki z serem
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Kompot z rumiankiem
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Potrawka z patisonami
- Barszcz ukraiński
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Pizza rozmaitości
- Mleczne wafelki
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Mazurek nugatowy
- Racuszki z dyni
- Kruche ciasteczka
- Strudel z jabłkami
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Naleśniki (bez glutenu)
- Przecier z cukinii
- Sałatka z winogronami
- Cudowna cukinia
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Chleb razowy z kminkiem
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Tarta z grzybami