- Ogórki faszerowane
- Surówka z dyni
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Kruche pierniczki
- Owsiane chrupki
- Brokuły zapiekane w sosie serowym
- Śliwkowa legumina
- Surówka z żurawinami i selerem
- Kruche ciasto z masą makową
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Pieczeń barania po angielsku
- Bakłażany zapiekane
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Placuszki jabłkowe
- Zupa z pulpetami
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Owoce pasteryzowane
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Zupa krem z dyni
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Pączki z białego sera
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Najprostsza tarta owocowa
- Lody (bez mleka)
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Mazurek cytrynowy III
- Brzoskwinie na ostro
- Pierogi z soczewicą
- Ryż z truskawkami
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Pierogi z owocami
- Budyń (bez mleka)
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Bułka orzechowa
- Sałatka z truskawek i mięty
- Sernik na zimno
- Filet z indyka w soku owocowym
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Kruche spiralki
- Tzatziki
- Chleb bezglutenowy
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Leczo ze śliwkami
- Koktajl brzoskwiniowy
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Tarta brokułowa
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Sałatka dziadka Julka
- Deser gruszkowy
- Ciasto z owocami
- Kotleciki cielęce
- Zupa kukurydziana
- Sezamowa marchew
- Muffiny jagodowe
- Babeczki z szynką i serem
- Ryba w sosie koperkowym
- Schab ze śliwkami