- Makaron z sosem szpinakowym
- Sa³atka z zielon± soczewic±
- Brzoskwinie na ostro
- Kurczak z kasz±
- Rizotto z tuñczykiem
- Surówka z selera z owocami
- Ciasto-legumina z owocami
- Pasta z awokado
- Podp³omyki kukurydziano-ry¿owe
- Ciasto do pizzy: kruche
- Wi¶niowa legumina
- Ciasteczka z p³atków owsianych i orzechów
- Zupa krem z jab³ek i pietruszki
- Pasztet drobiowo-cielêcy
- Tarta - kruche ciasto
- Ryba po azjatycku
- Zupa pomidorowa z kasz± jaglan±
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Surówka z dyni
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Napoleonki
- Marmoladka-przecier z dyni i jab³ek
- Ciasto z owocami
- Schab duszony w mleku ry¿owym
- Surówka z czerwonej kapusty
- Masa czekoladowa - ganache
- Puszysty mus wieloowocowy
- Sos majonezowy
- Mozzarella w karecie
- Kotlety mielone (bez jajek)
- Mielonka z dodatkami
- Zupa minestrone
- Sa³atka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Sok jagodowy
- Sernik na zimno
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Biszkopty bezglutenowe
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Zupa ''jak miodek''
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Pulpety z koperkiem
- Delikatny i puszysty sernik
- Bu³eczki z kapust±
- Kurczak w potrawce
- Kasza gryczana z serem
- Kolorowe kulki
- Pulpety rybne
- Kruszonka z jab³kami
- Ptysie na s³odko z nadzieniem jab³kowym
- Spaghetti z sosem pesto
- Kisiel z malinami
- Zawijaski z chleba tostowego
- Potrawka z kurczaka
- Jab³ka w cie¶cie biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Nale¶niki z serem
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Lody bananowe (bez mleka)
- Sa³atka z cukini
- Karp w szarym sosie
- Ciasto bezowe z kremem