- Sałatka mięsna z morelami
- Omlet po włosku (frittata)
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Zupa jabłkowa
- Mus z kaszy manny
- Jogurt własnej roboty
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Sorbet owocowy
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Zupa-krem z marchwi
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Kisiel z jabłkiem
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Letni sorbet
- Pizze - miniaturki
- Mrożone owoce na patyku
- Zupa z kabaczków
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Sos prowansalski aioli
- Dipy jogurtowe
- Łagodny hummus
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Cukinie z daleka
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Kapuśniak i ogórkowa
- Zupa śliwkowa
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Puszysty mus wieloowocowy
- Francuskie kiełbaski serowe
- Makaron z sosem szpinakowym
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Szparagi z jajkami mimoza
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Lody czekoladowe
- Jabłko z sałatką ryżową
- Brzoskwinowe oczko
- Pasta z łososia
- Zupa krem z pora
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Karmelowe wafelki
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Sałatka z grilla
- Surówka z żurawinami i selerem
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Fasola z miodem i cytryną
- Legumina śliwkowa
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Masa pomarańczowa
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Szpinak z baraniną
- Cytrynowe masło
- Tarta ze szpinakiem
- Sos czekoladowy
- Pierogi leniwe (bez glutenu)