Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: ciasto
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Deser z rabarbarem
- Kolorowa jajecznica
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Mazurek nugatowy
- Kisiel malinowy
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Placuszki z twarogu
- Jabłka z aronią
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Fritata - warzywa w jajku
- Zupa gulaszowa
- Kisiel żurawinowy
- Ciasto jogurtowe
- Szparagi w cieście
- Tarta z brokułami lub z porami
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Ryż z truskawkami
- Chłodnik owocowy
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Cytrynowy biszkopt
- Pyszna pasta z tofu
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Jabłko duszone
- Placuszki serowe
- Racuchy drożdżowe
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Przecier owocowy
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Sałatka z tofu
- Chleb alpejski z orzechami
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Krupniczek mamy
- Zapiekanka twarożkowa na słodko
- Caprese
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Sałatka owocowa
- Deser gruszkowy
- Domowy kisiel wiśniowy
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Proste ciasto na kruchy spód
- Kluski kładzione z jabłkami
- Krem z pogniecionych truskawek
- Babka drożdżowa III
- Budyń karmelowy
- Pasta z kurczaka
- Chrupiący serek z gruszką
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Omlet arabski
- Surówka z marchwi
- Bułgarski chłodnik