- Gulasz drobiowy z marchewk±, groszkiem i z ry¿em
- Strudel z jab³kami
- Najprostsza tarta owocowa
- Cygañski kocio³ek
- Jajka panierowane
- Kruche babeczki z mas± orzechow±
- Jab³ka w majeranku do bia³ego miêsa
- Pier¶ indycza z orzechowym farszem
- Owsiane chrupki
- Tarta cebulowa II
- Krem twaro¿kowy z owocami
- Parówki w cie¶cie nale¶nikowym
- Sa³atka owocowa
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Zupa ¶liwkowa
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Sa³atka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Chrupi±ce babeczki
- Wi¶niowa legumina
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Warzywa w sosie ¶mietanowym
- Pesto po polsku
- Ple¶niak (bez mleka, glutenu)
- Surówka z marchwi i jab³ka
- Pasta - jajo i basta
- Sa³atka wiosenna z li¶æmi babki i mlecza
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko
- Przecier z cukinii
- Makaron zapiekany z jab³kami
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Koktajl mleczno-owocowy
- Cukinia z wody
- Pulpety z ry¿em
- Trufle z herbatników
- Zawini±tka z wêdliny i serka
- Placuszki jab³kowe
- Spaghetti z cukini±
- Placuszki dro¿d¿owe
- Napój z owoców jagodowych
- Mazurek trójwarstwowy
- Zapiekanka warstwowa z miêsem
- Murzynek Ja¶
- Ziemniaki po w³osku (zapiekanka)
- Têczowy sorbet
- Sa³atka szpinakowa
- Placki z jab³kami
- Gaspacho - hiszpañska zupa na zimno
- Kotleciki cielêce
- Nale¶niki z ¿ó³tym serem
- Go³±bki po grecku
- Sa³atka z kurczaka i ananasa
- Nadziewany kabaczek
- Bu³eczki serowe
- Tarta szpinakowa
- Botwina
- Macaroni & cheese
- Zupa-krem z marchwi
- Racuszki
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Bak³a¿any zapiekane