- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Pulpety z ryżem
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Zapiekane kanapki liliputa
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Risotto z łososiem
- Sałatka mięsna z morelami
- Zimny pomidor
- Pasta (dip) z bobu
- Fritata - warzywa w jajku
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Sos pomidorowy klasyczny
- Kisiel owocowy
- Wycinanki z sera
- Soja prawie po bretońsku
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Tarta prawie Tatin
- Zrazy z pieca
- Cukinia z wody
- Przecier owocowy
- Ryba po grecku II
- Mus z kaszy manny
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Sałatka z cykorii i owoców
- Zupa jarzynowa
- Owoce z kruszonką
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Ogórki faszerowane
- Naleśniki z mięsem
- Pomidorowy koktajl
- Pierogi kaukaskie
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Zupa szczawiowa
- Placki z jabłkami
- Tarta jabłkowa II
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Babeczki z musem owocowym
- Trufle czekoladowe
- Kompot ze śliwek
- Racuchy drożdżowe
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Chrupiące kaczuszki
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Trufle czekoladowe
- Cannelloni ze szpinakiem
- Sernik (bez glutenu)
- Smażona mozzarella
- Pierogi ruskie
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Tarta cebulowa II
- Surówka z selera z owocami
- Ciasto-legumina z owocami
- Sok pomidorowo-jabłkowy