- Kisiel z truskawkami
- Rulonik z warzywami
- Ziemniak w kropki
- Zupa francuska
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Zupa śliwkowa
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Ryż z truskawkami
- Kotlety z płatków owsianych
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Knedelki z sandacza
- Cukinia z mięsem mielonym
- Batoniki orkiszowe
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Gołąbki po grecku
- Chrupiące kaczuszki
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Daktylowe roladki
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Owocowa bomba
- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zielona zupa
- Ratatuja nicejska
- Rogaliki kokosowe
- Terrine z białego sera
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Placki z jabłkami
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Szparagi w cieście
- Pyzy
- Croque monsieur i croque madame
- Bakłażany z makaronem
- Puree z dyni
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Brzoskwiniowa pianka
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Paszteciki (bez jajek)
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Zapiekanka twarożkowa na słodko
- Sos koperkowy
- Makaron z serem i warzywami
- Kaczka z jabłkami
- Ślimaki daktylowe
- Sos polski
- Aromatyczny schab
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Chleb bezglutenowy
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Zupa-krem z kukurydzy
- Mrożone owoce
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Naleśniki z mięsem
- Ziemniaki po duńsku
- Mozzarella w karecie