- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Kurczak z kaszą
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Ślimaki daktylowe
- Kruche ciasto z masą makową
- Rozmaitości na parze
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Kisiel z malinami
- Faszerowane kurze piersi
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Pulpeciki pod beszamelem
- Zupa francuska
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Wytrawne kruche ciasto
- Lody owocowe
- Dip fasolowy
- Zimowy kurczak
- Drób z porzeczkami
- Sałata z pomidorów
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Cytrynowe ciasteczka
- Krem jabłkowy
- Chleb ziołowy
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Pasta z bakłażanów
- Placek z owocami (bez mleka)
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Schab pieczony po galicyjsku
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Łagodne chili
- Zupa krem z kalafiorów
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Kotlety gryczane
- Ryba z cukinią
- Omlet po polsku
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Lody bananowe (bez mleka)
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Pierniczki
- Sorbet owocowy
- Ciasto marchwiowe
- Panierowane serki pleśniowe
- Zupa z soczewicy
- Krem truskawkowy
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Oliwki po swojemu
- Zupa krem z dyni
- Pączki (bez glutenu)
- Maślane bułeczki (bez glutenu)