Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: deser
- Pasta z bakłażana
- Ryba po grecku II
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Makrobiotyczne gołąbki
- Strudel z jabłkami
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Placek gruszkowy
- Pizze - miniaturki
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Owocowy indyk
- Mus śliwkowy
- Daktylowe kulki
- Ciasto na ptysie
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Zupa krem ze szparagów
- Sernik tradycyjny
- Owsiane chrupki
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Kisiel owocowy
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Cytrynowe ciasteczka
- Misie patysie - ciasto
- Botwina
- Tartinki
- Cytrynowy biszkopt
- Szparagi pod beszamelem
- Zupa krem z marchwi
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Makaron z sosem bez gotowania
- Sałatka warzywna w marynacie
- Ziemniaki faszerowane
- Mrożone owoce
- Sezamki
- Biurowa kartoflanka
- Lody waniliowe
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Deserowa zupa owocowa
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Budyń (bez mleka)
- Schab ze śliwkami
- Kopytka (bez jajek)
- Zupa z kabaczków
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Sorbet brzoskwiniowy
- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Sos różowy
- Indyk w galarecie
- Papryka faszerowana warzywami
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Stir fry ze szparagów i krewetek