- Sernik dziecinnie prosty
- Przecier z cukinii
- Otulona brzoskwinia
- Makrobiotyczne gołąbki
- Kurczak z jabłkiem
- Rogaliki
- Kurczak w soku winogronowym
- Bułeczki z kapustą
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Blinki z cukinii
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Bananowa manna
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Powidła śliwkowe
- Cytrynowe masło
- Zupa migdałowa
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Krem truskawkowy
- Naleśniki z mięsem
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Kanapka z pastą jajeczną
- Cukinia faszerowana serem
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Omlet po francusku
- Zapiekanka rybna
- Kapuśniak
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Kotlety mielone dla dzieci
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Pulpeciki pod beszamelem
- Faszerowana cukinia
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Lody z jogurtu
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Makaron z warzywami
- Panierowane paluszki rybne
- Mus brzoskwiniowy
- Zupa nic (bez glutenu)
- Zapiekane kanapki liliputa
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Spaghetti z pulpetami
- Ostre ziemniaczki
- Pyszna pasta z tofu
- Grecki gulasz z drobiu
- Sałatka ryżowa z curry
- Sernik (bez glutenu)
- Bananowe frytki
- Pierogi ruskie
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Arabski chleb pita
- Surówka z kminkiem
- Surówka z marchwi i jabłka
- Spaghetti Estery
- Lody twarożkowe
- Sałatka grecka III