- Sernik (bez glutenu)
- Rogaliki drożdżowe
- Sałatka z ziemniaków z serem blue
- Zupa pieczarkowa
- Sałatka z malin i arbuza
- Białe leczo
- Pierś z kurczaka i kuskus z pomidorami
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Kruche plastry cytrusów
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Zupa krem z marchwi
- Filet z indyka w soku owocowym
- Rolada serowa
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Słodkie kaszotto
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Kolorowy ryż
- Surówka z marchewki
- Budyń karmelowy
- Sos pomidorowy klasyczny
- Rizotto z tuńczykiem
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Chleb kukurydziany
- Szejk niekoniecznie arabski
- Kostka z kaszki manny
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Sos polski
- Pomidory z papryką po włosku
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Napój z owoców jagodowych
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Owsiane chrupki
- Kopytka (bez jajek)
- Tartinki
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Arabski chleb pita
- Indyk z marchewką
- Batoniki orkiszowe
- Makaron z serem
- Leśny przysmak na kolację
- Mus śliwkowy
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Deser owocowy
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Przecier z cukinii
- Pulpety z ryżem
- Owoce ze słoika
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Sałatka z truskawek i mięty
- Kapusta z sosem sojowym
- Placuszki z twarogu
- Surówka z dyni
- Placuszki drożdżowe
- Omlet arabski
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*