- Kompot ze śliwek
- Pulpety z koperkiem
- Zupa z soczewicy do termosu
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Sernik (bez glutenu)
- Koktajl wiśniowy
- Surówka z cykorii i natki
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Cukinia z pomidorami
- Kurczak z marchewką i curry
- Mak z łamańcami
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pomidory z papryką po włosku
- Wołowina z fasolką szparagową
- Pierogi kresowe
- Surówka z dyni
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Ostre ziemniaczki
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Pierś z kurczaka i kuskus z pomidorami
- Zupa pomidorowa
- Krem z cukinii
- Lane kluski (bez jajek)
- Racuszki z dyni
- Zapiekane kanapki liliputa
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Masa czekoladowa
- Zupa z dyni na słono
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Chleb razowy z kminkiem
- Makaron rozmaitości
- Ciasto-legumina z owocami
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Indyk w galarecie
- Zupa kukurydziana
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Puree z marchwi
- Pieczone kartofle
- Tartaletki z porami
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Naleśniki z sosem mornay
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Drób z jabłkami
- Zupa jagodowa
- Pizza hawajska
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Murzynek Jaś
- Sałatka litwacka
- Gołąbki po grecku
- Tarta brokułowa
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)