Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: deser
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Zupa pieczarkowa
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Grecka zapiekanka warzywna
- Kurczak z marchewką i curry
- Kruche wiatraczki
- Ryż z truskawkami
- Bułki maślane
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Zupa jabłkowa z curry
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Trufle czekoladowe
- Pasta z łososia
- Różowy koktail truskawkowy
- Pesto po polsku
- Budyń (bez mleka)
- Makaron z serem
- Pulpety
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Kruche plastry cytrusów
- Frittata z warzywami
- Koktajl mleczno-owocowy
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Ciasto z owocami
- Słone patyczki
- Mleczny przysmak
- Przecier owocowy
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Konfitury (i sok) z malin
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Krupnik
- Tarta prawie Tatin
- Babka drożdżowa III
- Guacamole
- Surówka z czerwonej kapusty
- Ryba z cukinią
- Mrożone bezy z malinami
- Fasola z miodem i cytryną
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Polski sos wielkanocny
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Zapiekanka z drobiu
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ciasto na ptysie
- Mięso duszone po turecku
- Panierowane paluszki rybne
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Jagodzianki