- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Zupa jabłkowa z curry
- Puree z truskawek i kiwi
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Jabłko duszone
- Chleb (bez glutenu)
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Sos polski
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Pączki (bez glutenu)
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Deser z rabarbarem
- Sos jogurtowy
- Tort (bez glutenu)
- Pomidorki sauté
- Zupa jagodowa
- Pizza (bez mleka)
- Placuszki-kaczuszki
- Klopsiki cielęce
- Ciasteczka migdałowe
- Owoce w czekoladzie
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Racuchy drożdżowe
- Zawijaski z chleba tostowego
- Ryba cytrynowa
- Mus brzoskwiniowy
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Zapiekane kanapki liliputa
- Sałatka z cykorii i owoców
- Ogórki faszerowane
- Koktajl owocowy na lodach
- Pasta (dip) z bobu
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Chrupki Krzysia
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Daktylowe kulki
- Biurowa kartoflanka
- Omlet z cukinią i papryką
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Ciastka kokosowe
- Chrupiące kaczuszki
- Rogaliki drożdżowe
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Potrawka z patisonami
- Kartofle duszone
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Rolada serowa
- Lody bananowo - czekoladowe
- Zraziki sezamkowe