- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Bitki panierowane z wariacjami
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Indyk z marchewką
- Owoce w czekoladzie
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Chleb razowy z kminkiem
- Pasta (dip) z bobu
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Terrine z białego sera
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Sałatka ryżowa
- Złocisty nektar
- Kompot z suszu
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Zupa kalafiorowa z curry
- Ziemniaki faszerowane
- Napoleonki
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Kisiel owocowy
- Placek gruszkowy
- Kurczak z jabłkiem
- Gołąbki z winogronowych liści
- Kurczak z ananasem po chińsku z ryżem
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Koktajl wiśniowy
- Uszka
- Naleśniki (bez glutenu)
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Budyń karmelowy
- Bananowe frytki
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Chrupiące kaczuszki
- Spaghetti
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Pomidory nadziewane ryżem
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Zupa-krem z marchwi
- Jabłkowy kurczak
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Zupa selerowa
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Sałatka z tofu
- Sałatka owocowa na słono
- Pierniczki
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Biszkopty bezglutenowe
- Kartoflanka przecieranka
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Szparagi solo
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Puchate pyzy
- Pomidorowa z bazylią
- Dal z soczewicy
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Sałatka z cykorii i owoców