- Sałatka z cykorii i owoców
- Bananowa manna
- Kulki rybne po norwesku
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Racuszki serowe
- Bułka orzechowa
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Sałatka dziadka Julka
- Placek z zielonego groszku
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Panga w pergaminie
- Przecier jabłkowy
- Lody na patyczkach
- Sok jagodowy
- Babka drożdżowa III
- Wyraziste tofu
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Sałata z truskawkami
- Kulki mięsne po szwedzku
- Budyń z żółtkiem
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Szparagi w cieście
- Tort (bez glutenu)
- Koktajl wiśniowy
- Lody jagodowe z miętą
- Pieczone pierożki z serem
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Ciasto czekoladowe
- Tartaletki z porami
- Barszcz postny
- Legumina śliwkowa
- Fritata - warzywa w jajku
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Zimny pomidor
- Pierogi kresowe
- Mus z kaszy manny
- Mrożony jogurt jagodowy
- Guacamole
- Sos wiśniowy do owoców
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Ciasto z dynią
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Łosoś pieczony w soli
- Koktajl dla malucha z miodem i jogurtem
- Ciastka orzechowe
- Pierogi z owocami
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Tarta z żurawinami
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Pizze - miniaturki
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Placek z cukinii
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Baranina duszona po turecku
- Surówka z marchewki
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Ślimaki daktylowe