- Pieczeń cielęca
- Sałata z pomidorów
- Spaghetti z papryką
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Tarta owocowa
- Pasta z łososia
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Kompot ze śliwek
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Jagodzianki
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Kostka z kaszki manny
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Terrine z białego sera
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Kurczak z warzywami
- Zupa krem z dyni
- Surówka zimowa
- Deser z kaszy jaglanej
- Kaszka z buzią
- Kurczak z jabłkiem
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Kartoflana zapiekanka
- Naleśniki chińskie
- Nadziewany kabaczek
- Młode warzywa z pieca
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Lody twarożkowe
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Napój różany
- Napój z owoców jagodowych
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pierniczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pomidory nadziewane ryżem
- Ryba po żydowsku
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Koszyczek z pomidora
- Lody jagodowe z miętą
- Surówka z selera z owocami
- Mus truskawkowy II
- Konfitury (i sok) z malin
- Panierowane paluszki rybne
- Zupa jabłkowa z curry
- Ryż z truskawkami
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Ryba z cukinią
- Cukinie z daleka
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Schab z pomarańczami
- Najprostsza tarta owocowa
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Mięso duszone po turecku