- Surówka z mieszanych warzyw
- Chrupiący serek z gruszką
- Ryba po azjatycku
- Pulpety z ryżem
- Mus truskawkowy II
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Tarta z jabłkami
- Ziemniaki po niemiecku
- Ciasto-legumina z owocami
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Bakłażanowe kotlety
- Szwedzki łosoś
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Zupa migdałowa
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Zdrowy bigos
- Halibut pod parmezanem
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Pizze - miniaturki
- Chłodnik pomidorowy
- Rulonik z szynki
- Kruche ciasto z truskawkami
- Zupa krem z kalafiorów
- Kolorowa jajecznica
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Kruche ciasteczka
- Jeż
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Ciasto scrabble
- Kluski serowe
- Owoce z kruszonką
- Sernik tradycyjny
- Żółty chłodnik
- Sałatka
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Zimowy kurczak
- Macaroni & cheese
- Sałatka z kurczakiem wędzonym
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Deser z kaszy jaglanej
- Zapiekanka z pomidorami
- Omlet po włosku (frittata)
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Sałatka arabska tabuleh
- Szparagi w cieście
- Mazurek daktylowy
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem