- Makaron z warzywami
- Naleśniki z mięsem
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Tarta ze szpinakiem
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Spaghetti z bobem
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Surówka z mieszanych warzyw
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Kartofle duszone
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Lody owocowe
- Sorbet owocowy
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Kulki serowo-orzechowe
- Oliwki po swojemu
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Kapusta z sosem sojowym
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Placki (bez mleka, jajek)
- Sałatka z truskawek i melona
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Brokuły zapiekane w sosie serowym
- Schab pieczony po galicyjsku
- Chleb ziołowy
- Zrazy z kury
- Puchatkowe ciasteczka
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Sałatka ryżowa
- Krem z pomidorów
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Uszka
- Sałatka grecka III
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Kotleciki cielęce
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sajgonki (bez glutenu)
- Pieguski
- Cukinia z pomidorami
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Szparagi pod beszamelem
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Makaron z sosem szpinakowym
- Zapiekanki z bagietki
- Puree ziemniaczane
- Makaron rozmaitości
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Biszkopt
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Ciasto marchwiowe z figami
- Karmelowe wafelki