- Zupa owocowa
- Koktajl mleczno-owocowy
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Mrożone bezy z malinami
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Jajka panierowane
- Strudel z jabłkami
- Placek gruszkowy
- Szparagi z jajkami mimoza
- Jabłka z aronią
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Knedle ze śliwkami
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Kisiel z malinami
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Krem z kalafiora
- Omlet z cukinią i papryką
- Sok jabłkowy
- Gnocchi dyniowe
- Sałatka warzywna w marynacie
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Sok jagodowy
- Mleczny przysmak
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Koktajl jabłkowy
- Puree z dyni
- Surówka z żurawiną
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Koktajl malinowy
- Mus brzoskwiniowy
- Kotleciki cielęce
- Murzynek
- Owocowy indyk
- Ciasto z owocami
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Torcik z galaretką
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Ryż z jajkami na parze
- Sałatka arabska tabuleh
- Tarta (bez glutenu)
- Eskalopek z pomidorem
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Kapuśniak
- Bułgarski chłodnik
- Sorbet porzeczkowy
- Pasta - jajo i basta
- Tarta prawie Tatin
- Mus śliwkowy