- Mus owocowy
- Pesto po polsku
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Mrożony jogurt jagodowy
- Zupa z cukinii
- Kisiel mleczno-owocowy
- Fasola z miodem i cytryną
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Sałatka grecka III
- Pasta z kurczaka
- Chleb (przepis podstawowy)
- Leczo ze śliwkami
- Placki z jabłkami
- Makaron z brokułami
- Galaretka z pigwy
- Pomidorowa z bazylią
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Ciasteczka migdałowe
- Warzywa smażone w cieście
- Pascha
- Owocowa legumina
- Pieguski
- Słodka bułka marchewkowa
- Naleśniki z serem
- Panierowane paluszki rybne
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Przecier owocowy
- Chrupiący serek z gruszką
- Kluski serowe z rodzynkami
- Guacamole
- Sałata z truskawkami
- Kokosowy sernik
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Naleśniki meksykańskie
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Francuski sos czosnkowy
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko
- Zupa-krem z kukurydzy
- Bananowa manna
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Ciastka kokosowe
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Ciasto z jagodami ucierane
- Sałatka makaronowa
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Pierogi kresowe
- Ciasto na ptysie
- Pomidorowa trochę inna
- Maślane bułeczki bez masła
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Racuszki serowe
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Sernik tradycyjny
- Placki z cukinii
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Masa czekoladowa - ganache
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Grzanki III