- Rozmaitości na parze
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Mrożone owoce na patyku
- Sernik czekoladowy
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Ryba po grecku
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Kruchy placek ze śliwkami
- Zapiekanka twarożkowa na słodko
- Łazanki zapiekane z owocami
- Sałatka
- Warzywa smażone w cieście
- Makaron z warzywami
- Pierogi ruskie
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Krem z pogniecionych truskawek
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Puchate pyzy
- Zawijaski z chleba tostowego
- Sorbet arbuzowy
- Tarta (bez glutenu)
- Gołąbki z winogronowych liści
- Tarta cebulowa II
- Faszerowana cukinia
- Łosoś pieczony w soli
- Bakłażany z makaronem
- Zupa selerowa
- Jaś na słodko
- Racuchy drożdżowe
- Pierniczki całuski
- Lane kluski (bez jajek)
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Ziemniaki faszerowane
- Paszteciki (bez jajek)
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Tarta wiśniowa
- Croque monsieur i croque madame
- Zupa nic
- Sos winegret
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Oliwki po swojemu
- Zupa z dyni na słono
- Słone patyczki
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Mazurek cytrynowy III
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Cukiniowe ciasto
- Spaghetti z papryką
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Sałatka z tofu
- Deser biało czerwony
- Kurczak z warzywami