- Lody waniliowe
- Pomidory nadziewane ryżem
- Rulonik z warzywami
- Schab pieczony po galicyjsku
- Pierogi z soczewicą
- Caprese
- Racuchy z kurczakiem
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Pasta - jajo i basta
- Szara pasta
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Zupa migdałowa
- Pieczone jabłka
- Bułgarski chłodnik
- Cytrynowe masło
- Placuszki z cukinii
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Chleb pita
- Kruszonka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Jabłka w cieście
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Cytrynowy biszkopt
- Bezy (bez mleka)
- Deser z rabarbarem
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Ciastka owsiane
- Surówka z żurawinami i selerem
- Racuszki
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Cukinia z mięsem mielonym
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Kartoflanka przecierana
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Jabłko duszone
- Pizza pomidorowo-serowa
- Placuszki z twarogu
- Galaretki
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Sola meuniere
- Sernik tradycyjny
- Sałatka owocowa
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Leczo ze śliwkami
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Pianka bananowa
- Schab z pomarańczami
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Zimny pomidor
- Czipsy
- Chrupki Krzysia