- Knedelki z sandacza
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Truskawki w czekoladzie
- Tarta z brokułami lub z porami
- Ryba po grecku II
- Cukinia faszerowana serem
- Placuszki z twarogu
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Babeczki z szynką i serem
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Sałatka z truskawek i melona
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Jeż
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Pierogi z jagodami
- Babka drożdżowa III
- Papryka nadziewana twarogiem
- Francuski sos czosnkowy
- Pulpety
- Krem z cukinii
- Napój z owoców jagodowych
- Croque monsieur i croque madame
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Bezy (bez mleka)
- Cytrynowe ciasteczka
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Najprostsza tarta owocowa
- Ciasto czekoladowe
- Napój marchwiowo-malinowy
- Omlet po włosku (frittata)
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Placek z owocami (bez mleka)
- Złocisty nektar
- Tarta z jabłkami
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Sałatka z malin i arbuza
- Zupa krem z marchwi
- Cukinie z daleka
- Makrobiotyczne gołąbki
- Sałatka grecka III
- Sałatka arabska tabuleh
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Chłodnik owocowy
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Terrine z białego sera
- Trufle czekoladowe
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Otulona brzoskwinia
- Pasta z łososia
- Makaron rozmaitości
- Jajka mimoza
- Naleśniki z sosem mornay
- Ślimaki daktylowe
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Przecier z manną
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Paszteciki (bez jajek)