- Pomidorki sauté
- Jabłkowy kurczak
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Sos jogurtowy
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Zupa cytrynowa
- Szejk niekoniecznie arabski
- Pasta z kurczaka
- Makaron z sosem bez gotowania
- Trufle czekoladowe
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Napój z owoców jagodowych
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Placuszki z cukinii
- Ryba z cukinią
- Chłodnik owocowy
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Bułka orzechowa
- Strudel z jabłkami
- Ciasto marchwiowe
- Lane kluski (bez jajek)
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Napój marchwiowo-malinowy
- Przecier owocowy
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Chleb razowy z kminkiem
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Kluski kładzione z jabłkami
- Sałatka z drobiem i morelami
- Zapiekanka twarożkowa na słodko
- Puree z truskawek i kiwi
- Babeczki z serem
- Gnocchi dyniowe
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Bezy (bez mleka)
- Masa czekoladowa
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Surówka z żurawinami i selerem
- Pianka bananowa
- Powidła śliwkowe
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Schab z pomarańczami
- Sałatka z ziemniaków z serem blue
- Szpinak zapiekany z serem
- Kotlety z płatków owsianych
- Ziemniaki po bułgarsku
- Kuszące jabłka
- Spaghetti z bobem
- Rizotto z tuńczykiem
- Zupa z soczewicy
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Barszcz ukraiński
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Naleśniki (bez glutenu)
- Kartoflanka przecierana
- Sałatka z cykorii i owoców
- Bułeczki serowe
- Daktylowe kulki