- Jajka marynowane w occie
- Tarta (bez glutenu)
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Pasta z łososia
- Kartoflanka przecieranka
- Kluski serowe z rodzynkami
- Rizotto z tuńczykiem
- Zupa krem z marchwi
- Fritata - warzywa w jajku
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Surówka z czerwonej kapusty
- Pasta z awokado
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Kotlety gryczane
- Sos pomidorowy klasyczny
- Jabłkowy kurczak
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Słodka bułka marchewkowa
- Pizze - miniaturki
- Kasza gryczana z serem
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pierogi kaukaskie
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pomidorowa z bazylią
- Sałatka z cukini
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Naleśniki z jagodami
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Galaretki
- Chrupiące babeczki
- Zapiekanka rybna
- Baranina duszona po turecku
- Łosoś pieczony w soli
- Ryba z porami i marchewką
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Pączki (bez glutenu)
- Sałatka owocowa
- Otulona brzoskwinia
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Uszka
- Cukinia z mięsem mielonym
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Błyskawiczny chłodnik
- Kruche ciasteczka
- Tzatziki
- Gołąbki po grecku
- Zupa jarzynowa
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Owoce pasteryzowane
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Szpinakowa zapiekanka
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Puree z bakłażana
- Paszteciki (bez jajek)
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)